Alle priser er i DKK

LET OG SIKKER HANDEL HOS ALMIND HORSEWARE


Nedenstående salgs- og leveringsbetingelser gælder for alle leverancer af hesteudstyr eller rideudstyr fra Almind Horseware.dk. Betingelserne gælder i det tilfælde, hvor der ikke er indgået andre skriftlige aftaler mellem dig som køber og Almind Horseware.dk

Klik på teksterne her under og læs mere.

 

PRISER OG BETALING

PRISER OG BETALING I DK

I denne butik kan du bestille dine varer online og betale via:

· Dansk visa/dankort.
· Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.
· Kontanter. Kun ved afhentning i butik.
· Bank overførsel. Ved denne betalingsform skal beløbet være overført
   til konto 9219 4573515612 inden ordren ekspederes.
· Alle priser er i DKK inkl. moms.


PRISER OG BETALING VED SALG TIL ØVRIGE EU LANDE

I denne butik kan du bestille dine varer online og betale via:

· Bank overførsel (kontakt for nærmere oplysninger).
· Alle priser er i DKK inkl. moms.
· Levering i alle EU-lande til private sker inkl. moms.

 

Luk
BANK INFORMATION

Spar Nord Bank
Reg. 9219  Konto 4573515612
 

Luk
DOKUMENTATION OG VEJLEDNING

Dokumentation og Vejledning

Har du brug for yderliger information eller vejledning i forhold til det beskrevede på vores hjemmeside, er du meget velkommen til at sende os en mail på: mail@almind-horseware.dk eller ringe på +45 73 20 20 54. Så vil vi gøre alt for at for at besvare dine spørgsmål.

Luk
FORTRYDELSESRET

Returret

Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages. Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot returnere varen i væsentligt samme stand og mængde som du modtog den. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto indenfor få dage. Omkostninger til returnering skal du selv afholde. Vi gør opmærksom på, at dette ikke gælder brugte varer.

 

Vi bytter med et smil

Har du bestilt en varer som ikke passer, som derfor enten skal byttes eller refunderes, bytte vi gerne. Du skal dog selv afholde alle omkostninger for returnering samt forsendelse påny.

Luk
LEVERINGSTIDSPUNKT OG TRANSPORT

Fragt
Kr. 75,- indtil 5 kg. Ved større forsendelser over 5 kg. er forsendelsesomkostningerne baseret på Post Danmarks takster.
Ved køb af rideudstyr eller hesteudstyr for over kr. 1.000,- er forsendelsen fragtfri.

 

Levering
Lagervarer afsendes normalt indenfor 1-3 arbejdsdage. Rettidig levering forudsætter dog at Post Danmark overholder dag-til-dag levering. Såfremt der opstår forsinkelser hos Post Danmark, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. Post Danmarks kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 97% for brevpakker og minimum 99% for pakkepost. Bemærk dog at disse procentsatser er gennemsnitlige, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. Almind Horseware kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos Post Danmark.
Levering af varer fra Almind Horseware.dk anses for sket, når forbrugeren har fået varen udleveret. Leveringstid senest 2 uger efter at varen er betalt. Er varen i restordre vil det blive meddelt til køberen. Hvis varer bestilles, men ikke bliver afhentet på posthuset, vil kunden blive afkrævet kr. 150,- til dækning af omkostninger forbundet med håndtering af ordren.

 

Risikoen for varerne
Risikoen for varer købt i Almind Horseware.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Eventuelle skader på forpakningen sket under transport skal altid påtales overfor postvæsenet/fragtmand ved modtagelsen af varen.

Luk
REKLAMATION

Reklamationsret
Almind Horseware yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven, omfattende fabrikations- og materialefejl, der konstateres ved varens normale anvendelse. Reklamationsretten dækker ikke fejl, skader eller slitage, direkte eller indirekte opstået som følge af forkert betjening, ringe vedligeholdelse, vold eller uautoriserede indgreb. Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles Almind Horseware indenfor rimelig tid. Varen kan efterfølgende returneres for reparation, ombytning eller efter aftale evt. kreditering. I forbindelse med reklamationssager afholder Almind Horseware returneringsomkostninger i rimeligt omfang. Almind Horseware skal kontaktes inden varen sendes ind.
Vi tager forbehold for mindre afvigelser på produkterne i forhold til billedet, da producenterne kan foretage løbende ændringer.

NB - Produkter med påsatte diamanter
Pandebånd, bælter, armbånd etc. her gives pengene ikke retur, og vare ombyttes ikke, hvis varen taber sten.  Garantien dækker kun påsætning af ny sten. Garantien dækker ikke udskiftning af sten med ridser. Garantien gælder IKKE hvis vi modtager et pandebånd, der ikke er behandlet forsvarligt. Dvs. er det bøjet/knækket, flere ridser i stenene, indtørret sadelsæbe imellem stenene, limen misfarvet pga. fejlagtig pasning, er der tegn på, at det er knækket/ombøjet o.l., gælder garantien IKKE og vi kan ikke garantere at pandebåndet kan reddes.

Risikoen for varerne
Risikoen for varer købt i Almind Horseware.dk overgår til dig som forbruger på leveringstidspunktet. Eventuelle skader på forpakningen sket under transport skal altid påtales overfor postvæsenet/fragtmand ved modtagelsen af varen.

Luk